Vi kan inte ha glass hemma i frysen, för min älskling kan inte låta bli att äta upp det om det finns godis eller glass hemma. Jag kan spara godsaker i flera veckor och månader utan att äta. För ju mer gott man har hemma desto mindre sugen blir jag. Men så är ju jag en tvärtommänniska. Något jag däremot är sjukt sugen på är Sundborn Punsch. Den godaste glassen som Hemglass säljer! Den innehåller inte så mycket extra skit som många glassar gör och består av riktig grädde och ägg och ingen jäkla palmolja. Men vi kan inte ha en hel förpackning i frysen som sagt, så jag får aldrig någon Sundborn Punsch ?

Så nu när den jäkla Hemglassbilen kommer och ställer sig precis utanför huset och spelar upp den där musiken så står jag i fönstret och ser längtande ner på när det kommer folk och köper glass. Så ledsamt.

Så vad vill jag säga med detta inlägg? Köp en förpackning Sundborn Punch om du hör glassbilen morsan! Brorsan kommer säkert att äta upp alla om han får chansen, men spara en till mig åtminstone!

Du kanske även gillar