151214-15

Sist jag handlade på The Body Shop, vilket var i början av december, så skaffade jag lite sköna produkter då det var medlemsdagar. Jag fick en Body Butter på köpet och det var 3 för 2 på skönhetsprodukterna så jag fick ett nagellack på köpet också. Det stora flaskan på bilden med Wild Argan Oil fick älsklingen i julklapp då han älskar att bada bubbelbad ?

151214-16

Tänkte passa på och ta ett långt avslappnande bad nu med lite av dom här produkterna men även dom jag fick i julklapp från LUSH.

Måste vara sparsam nu då det är dyrt att ha katt och just såna här lyxartiklar är det första som bortprioriterats tillsammans med mina prenumerationsboxar och spotify. Vill gärna prenumerera på Kattboxen som kommer nu snart, men 299 kr är lite väl dyrt. Behöver spara till ett stort katträd, en till transportbur, aktiveringsleksaker till katterna och så ska det köpas mer kattsand och kattmat. Katternas försäkring ska betalas och sen får vi se om vi har råd med något till oss själva. Jag betalar ju för gymmet också så måste gå dit och komma igång igen. Mår inte bra när jag inte rör på mig regelbundet.

Men nu blir det till att skämma bort mig själv lite, läsa en bok och tända lite ljus vid badkaret. Slänga i en badbomb och dricka ett glas ananasjuice. Det är lyx för mig.

Du kanske även gillar