stadsskogen

Den här lördagen var långt ifrån en aktiv helgdag då jag spenderade första halvan i sängen med migrän. Men min torsdag var så mycket bättre!

På torsdagen var däremot väldigt aktiv. Jag började dagen med en tur till gymmet där jag var en timme och tränade överkropp. Sen framåt kvällen så var det AW på Lindex som jag hade anmält mig till. De bjöd på lite dricka och snittar, men jag var bara där en kvart för att köpa en tröja jag kollat in ett tag. Den är så skön och finns här om ni är sugna. Tyvärr går den bara upp till storlek L. Jag fick även en lapp för att hämta ut lite goodies nästa vecka. Man skulle fått det direkt, men det hade inte kommit fram i tid till eventet.

Efter eventet så skulle jag mött upp med Walle, men det var strul med pendeln på grund av att en lastbil hade kört in i en bro så han var försenad. Efter att ha suttit och väntat på centralen ett bra tag så kom han fram med tåget så att vi kunde köpa varsin kaffe och ge oss ut på en cykeltur i Uppsala. Vi cyklade runt i Stadsskogen och orienterade oss fram till de nyuppsatta Hitta ut-stolparna. Det tog längre tid än planerat och det hann bli mörkt innan vi var klara. Det är inte lätt att orientera i mörker så vi skippade den sista stolpen och åkte och köpte lite Sushi till middag på Yukikos i Sommarro.

Det är så skönt att jag har kommit igång med träningen nu även om det bara blir två dagar i veckan på gymmet nu.

Du kanske även gillar