160316-09

Titta så fint krokusen blommar utanför porten. Tråkigt nog så kan man inte utvinna någon god saffran från denna svenska vårkrokus. Lärde mig precis detta då jag ärligt talat inte hade någon koll och givetvis sökte rätt på informationen. Nu är jag krokus-expert! ?

Skämt åsido så är jag dödstrött efter att ännu en gång släpat mig upp tidigt på morgonen för att ta bussen in till Stockholm och sedan gått en massa för att till slut ta mig till Storytels lokaler på Valhallavägen där B.Wahlströms anordnade en bokfrukost för oss bokbloggare.

De bjöd på mackor, kaffe, smoothies och cupcakes. Helt fantastiskt goda! Mer om frukosten får ni läsa på min bokblogg Bokbesatt.

160316-13

Sen tog jag mig till Uppsala för lite mys med min one and only och katterna. Har hela eftermiddagen suttit och lagt in en massa bilder. Från hela tre kameror (!) och redigerat alla dessa, så att jag ska kunna skriva några inlägg. Men så fort jag är klar med detta så kommer jag att göra lite kyckling och potatis till middag. Enkelt men gott.

Kommer nog att somna tidigt ikväll, men det är bara bra för jag hade glömt att jag ska tillbaka till Stockholm redan imorgon. Då ska jag äta min sista riktiga måltid ute på restaurang på ett bra tag. Har skjutit upp det för länge nu, betalade för att ta del av erbjudandet redan i december efter ett tips från Walle och eftersom jag ska gå på Modifast-diet från och med måndag och fram till operationen så måste det bli av nu. Är nog inte så kul för varken Walle eller min älskling att jag kommer att ändra så drastiskt på min diet nu, men hälsan kommer först!

Stay tuned för fler inlägg med många bilder.

Du kanske även gillar