160909-cloetta-02

För några veckor sedan så släppte Cloetta en massa goda nyheter och jag fick hem dessa för att testa och berätta om vad jag tyckte här på bloggen. Jag älskar att få hem fina bud eller paket som detta!
160909-cloetta-01

Det var så här vackert inslaget och katterna var på plasten direkt! De fick inte smaka förstås, men hade de kunna så skulle de nog väldigt gärna varit med och testat.

Den roligaste nyheten för mig personligen var Malaco Bonbons, Malaco Fudge och Malaco Toffee som känns riktigt originella och väldigt goda givetvis!

160909-cloetta-06

Malaco Mixed Bonbons är inte enbart goda, de är supersöta i vitt och rosa! De rosa smakar Jordgubbar med grädde och de vita kola, båda med krämig fyllning. Jag kastade mig över de vita medan min älskling tog de rosa, perfekt att vi inte har samma smak när det kommer till godsaker.
160909-cloetta-10

Malaco Mixed Toffee är kanske ingen smaksentation, men ser jag en av dessa påsar i butiken så kommer de med mig hem! De ljusa smakar smörkola och de mörka choklad.

160909-cloetta-11

Malaco Mixed Fudge har två lager varav det ena är smaksatt med vanilj och det andra är antingen choklad eller cappuccino. Perfekt ihop med en kopp kaffe. Vilket lyxigt godis!
160909-cloetta-05
Givetvis så finns det en ny Polly ute (orginalet och den röda påsen är fortfarande godast!) och nu i form av Mint! Smaken av mint är tyvärr inte så stark, det är ingen vuxenmint utan mer anpassad för barn. De tre mintsmakerna är polka, päron och mörk choklad. Vi tyckte bäst om polka och hade nog helst velat ha en påse med bara den smaken.
160909-cloetta-04

Läkerol får även en ny smak på sina HALStabletter i höst, tranbär. De innehåller koncentrat från tranbärsjuice, C-vitamin och mentol som ger en uppfriskande och lindrande känsla i munnen. Tyvärr sötade med stevia istället för socker, men helt okej smak trots det.

160909-cloetta-07 160909-cloetta-08
För de yngre godisälskarna (eller min älskling som kastade sig över dessa) så finns nu de nya godispåsarna Malaco Kalaspatrullen och Lördagspatrullen. Det är de gamla godispåsarna med Tom & Jerry samt Snurre Sprätt som har fått en ny design och uppdaterat innehåll.

Kalaspatrullen är den perfekta godispåsen till kalaset med en mix av de populäraste barnprodukterna. Påsen innehåller två tablettaskar, en klubba, en minipåse Ahlgrens Bilar och en minipåse Gott & Blandat.
Lördagspatrullen räddar lördagsgodiset med allt i en påse. Den innehåller en mix av de mest älskade barnprodukterna plus några spännande nyheter. Här hittar du en tablettask så som PimPim, en Djungelvrålsklubba, en Gott&Blandat minipåse, Surisar minipåse samt Fizzypop minipåse. Du hittar också Rox och Patrullbilen som man både kan leka med och äta innehållet.
160909-cloetta-03
MüsliBITE Seeds är en ny MüsliBITE, en chokladbit fylld med müsli, smaksatt med fruktjuice och överdragen med mjölkchoklad. Den här chokladbaren med nyttiga fröer är ett perfekt mellanmål för dig som är på språng.

Alla produkter ska ha funnits i butik från och med vecka 38.

I samarbete med Cloetta genom Cloettas bloggnätverk.

Du kanske även gillar