newyork-nevada

Jakten fortsätter! Tröttnade på att vänta på att Furniturebox ihop med CDON skulle få tummen ur och skicka soffan så vi avbeställde den. Bra att veta kanske att Furniturebox förseningsersättning inte gäller längre om man beställer via CDON, så gör aldrig det! Man tjänar inte en krona på det (om man inte har någon rabattkod, presentkort eller återbäring det vill säga.) Så det blir ingen New York-soffa, istället blir det en Nevada!

Hittade en nästan identisk soffa hos MIO som kostade exakt 4995 kr som den andra på rean, i ett snyggare grått tyg. Så den hämtar vi hem nu i veckan. Kan verkligen inte rekommendera varken CDON – erbjuder ingen kompensation för förseningar om man inte är på dom ordentligt och kundservicen är riktigt trög – eller Furniturebox – som knappt svarar på mail och även de har väldigt trög kundservice (läs bara på deras egna Facebook om alla missnöjda kunder.)

Men får vi bara en soffa så är vi nöjda. En väldigt sen julklapp från mina föräldrar, som jag hoppas att Jag, älsklingen och katterna kommer att ha mycket mysiga filmkvällar i framöver.

Du kanske även gillar