161104-07

Hej på er, nu är jag tillbaka igen. Jag var verkligen dålig där i söndags och på måndagen, men gick till jobbet på tisdag. Det är tur att jag bara jobbar två dagar i veckan, för dagen efter så var hela SL lamslagen på grund av snöovädret och inte en enda buss gick i Sollentuna. Utan bussen så kommer jag inte till arbetet, men jag hoppas verkligen att ni som läser detta kom till jobbet och hem i onsdags.

Den här dagen har varit lång. På tok för lång. Det började med att jag tvättade två maskiner på morgonen, inte så mycket den här gången, mest underkläder och handdukar. Sen så preppade jag vår Playstation 4 genom att göra en “full initialization” och därmed radera allt på den så att vi kunde åka in och byta den mot en Playstation 4 Pro. Det blev ganska prisvärt för oss då jag bytte in flera spel också, så totalt fick vi betala 780 kr kontant vid inbytet på GameStop.

Det blev lite vardagsshopping på Citygross och även en burgare till middag från vårt favoritställe; American Steakhouse burgers. De har en ny limited edition burgare från och med idag, Tryffelmajo, bladspenat, american cheese, smörstekta champinjoner, knapriga baconflakes samt lök. Den var riktigt god, men svampen gjorde inte så mycket för smaken så den kunde man skippat.

Sen har jag suttit hela kvällen och jobbat på julkalendern. Tagit bilder av vinsterna, redigerat bilder och snart ska jag även tidsinställa inläggen här på bloggen. Jag saknar bara vinster till två luckor nu, så vet ni om det finns ett företag jag borde kontakta ang. sponsring så hojta gärna till!

Du kanske även gillar