161105-16

Det bästa som finns när man mår dåligt är ett gulligt husdjur.

Vilket helvete det var igår. Jag hade gjort i ordning mig för att åka till Sollentuna när jag plötsligt började frysa och kände mig trött och hängig. Jag och älsklingen började då diskutera om vi skulle åka och handla eller inte och jag mådde bara sämre och sämre. Migränen började dunka i bakhuvudet och jag kände mig yr och gick därför och la mig under täcket, men frös och kokade om vartannat. Jag hade inte ätit på hela dagen, så jag tänkte att det var därför jag mådde så dåligt, men då jag gick upp och drack ett glas vatten så fick jag springa till toaletten och allt kom upp igen. Detta upprepades flera gånger och jag kände mig så svag. Sen kallsvettades jag och tog därför min temp, men den låg på 36,4, så jag hade ingen feber.

Det värsta var när jag från ingenstans fick svårt att andas och både armar och ben kändes som om de domnade bort. Det höll inte i så länge, men det var riktigt obehagligt. Jag visste inte vad som var psykiskt och vad som var kroppsligt. Efter en zomig och när jag lugnat ner mig något så somnade jag. Tack vare sömnen så mår jag bättre idag, men jag har inte lämnat sängen och kommer inte att göra det förrän jag mår tillräckligt bra. Känner mig febrig och har ont i kroppen, men ingen migrän tack och lov.

Nu orkar jag inte skriva mer så ska luta mig tillbaka mot kudden och vila ögonen. Borde ta och äta något snart för jag har inte ätit något på 24 timmar…

Du kanske även gillar