julkalendern2016-14

Som ni säkert märker så är julkalendern full av mina favoritprodukter som jag använder året runt. Men då jag alltid råkar köpa mer än jag utnyttjar så sponsrar jag själv min kalender med dessa produkter.

I den här luckan så kan ni vinna två små duschskum från Rituals, en liten body butter från Bliss och en fuktighetskräm från Rapsodine.

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

Vad kan man göra för att hålla huden från att bli torr nu när det är kallt ute? Skriv ditt tips i en kommentar.

FÖR EN EXTRA VINSTCHANS:

+ Dela inlägget på facebook eller på din blogg / Följ Deliquate.se på Bloglovin’.

Tävlingen pågår fram till midnatt den 24:e december. Vinnarna presenteras efter jul. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN BLEV:

Elisabeth

Jag brukar undvika att tvätta ansiktet om det är iskallt ute.

Jag byter ansiktsprodukter efter årstid, är det kallare ute använder jag fetare ansiktskrämer och oljebaserade produkter.

Jag har med mig en minitub av hudkräm i väskan. Tex Weleda har en weather protectionkräm som egentligen är för barn men som funkar bra på vuxna. Smörjer in extra på kinder och panna.

Jag skyddar ansiktet vid blåst med en halsduk.

Tror definitivt på att huden mår bäst av kräm återfuktning och undvikande av överdriven tvättning av vatten, Spelar ingen roll om man dricker 3 + liter vatten invärtes. Huden blir inte smidigare för det. Jag dricker normalt, tom för litet och slipper det mina vänner har – urininkontinens.. ? men har ändå kvar fukten i hyn.

Delar

Du kanske även gillar