image

Julafton = På tok för mycket mat! Jag försökte verkligen dra ner på mängden julmat i år då jag vet att ingen av oss är särskilt stora i maten och orkar äta så mycket på julafton. Så jag stekte bara på en mindre mängd prinskorv, köttbullar, och kokade bara någon enstaka potatis. Men skinkan var för stor, det blev en massa Janssons över – men den var verkligen supergod! Dessert blev den goda Ris ala Maltan som älsklingens mamma stod för. Med lite körsbärssås på så blir det så gott! Skippa risgrynsgröten på julbordet och gör om den till Ris ala Malta istället!

151230-27

151230-25

151230-26

Det blev en mysig julafton, men jag var så trött efter all matlagning att jag mest satt och gosade med katterna på kvällen.

151230-24

Det blev mindre julklappar i år, av ekonomiska skäl, men jag blev riktigt glad över det jag fick! Hade köpt den där Darth Vader-tröjan jag gillade, från herravdelningen på H&M, till mig själv i julklapp så den låg också under granen 😛 Fick ett spel jag velat ha länge av min älskling och av hans föräldrar fick jag också fina julklappar. Får visa upp dom i ett senare inlägg.

151230-21

Efter ett besök på Disney Store i Mall of Scandinavia så köpte jag två julklappar åt katterna. En liten Pluto och Sorken från Nalle Puh i Tsum tsum-format. Perfekta leksaker åt katter! Kunde inte låta bli att skaffa Mimmi som var en limited edition i julkläder för 2015 och var nedsatt i pris. Kassen fick jag för 9 kr och den var verkligen supersöt!

151230-17

Av föräldrarna så fick jag en del pengar (som gick direkt till katterna), en söt filt, en bordslöpare i rött och en chokladask. Yoshi godkände allt genom att tugga på förpackningarna.

 

Du kanske även gillar