Black friday Black Weekend

Sage Barista Express, 4990 kr – Seagate 4TB HDD, 990 kr – Electrolux Assistent, 1690 kr – Logitech M705, 375 kr – Legend of Zelda Triforce Lampa, 199 kr – Eizo FlexScan 23,8″, 2290 kr – Oral-B Pro 7000, 990 kr.

Jag drabbades verkligen av shopping-mani på Black Friday i år och köpte allt jag önskat mig, men inte fått, de senaste åren. Mycket tack vare att jag hade vunnit ett presentkort på Elgiganten från Uncle Bens instagramtävling – det mesta blev alltså gratis (om vi inte räknar med vinstskatten alltså.)

Det var verkligen bra priser på allt jag ville köpa i år, men allt gick inte att köpa i butik och tråkigt nog så fungerar inte presentkortet online. En sak vi inte fick med oss var köttkvarnen till köksmaskinen, men den kostade 300 kr mer i butik än online vid tillfället och när dagen var slut så var även köttkvarnen slut för det billigare priset. Fy vad irriterande det var 🙁

Det bästa är att jag nu har min espressomaskin, en sån som jag har längtat efter i alla dessa år som arbetslös barista! Nu ska jag göra min espresso själv och skumma min mjölk, rengöra min lilla maskin och vara tillfreds med livet igen. Skönt att slippa de helautomatiska maskinerna.

En skärm till min stationära dator behövde jag tydligen också för att kunna redigera bilder och filmer till bloggen. Plus en hårddisk för att lagra allt jag skapar på. En ny mus till min laptop var jag i stort behov av efter att den gamla börjat trilskas. En annan grej som slutat fungera är min gamla eltandborste, den laddar ur efter en dag även om jag inte använder den utan kör på vanlig tandborste istället. Helt värdelöst! Så det fick bli en ny.

Inför julafton så blir det jobbigt, för jag önskar mig inget längre. Eller jo, lite småsaker kanske, men jag behöver knappt något då jag är så nöjd med allt jag har!

Du kanske även gillar