Julkalender Snug Rug Cozy

I den första luckan så kan man – precis som förra året – vinna en röd Snug Rug Cozy! Den är perfekt nu på vintern och jag har faktisk en egen beige 😉

Snug Rug är kort och gott en filt med ärmar. Den hasar inte ner så fort du rör dig, den är stor så att den täcker hela kroppen och du kan använda den samtidigt som du läser en bok eller sitter vid datorn. Utöver detta har den också en liten ficka på magen som är perfekt att stoppa fjärrkontrollen eller mobilen i.

SÅ HÄR TÄVLAR DU:

Vad är det första du ska göra/titta på/läsa iförd denna Snug Rug? Och varför? Motivera i en kommentar.

FÖR EN EXTRA VINSTCHANS:

+ Dela inlägget på facebook eller på din blogg / Följ Deliquate.se på Bloglovin’.

Tävlingen pågår fram till midnatt den 24:e december. Vinnarna presenteras efter jul. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN BLEV:

Sanna

Wow, vilken tävling! Det här är precis vad jag har letat efter. Jag hatar nämligen när man sitter med en myspläd runt om sig som bara ramlar ner och inte täcker hela kroppen när man sitter framför datorn, läser en bok etc. och det är kallt. Denna vore därför perfekt och är ju dessutom otroligt läcker i sin fina röda färg som passar perfekt nu till julen.

Nu glömde jag förstås att dela med mig utav vad jag skulle göra om just jag vann denna. Om jag vann denna skulle jag krypa upp i soffan med en varm choklad och några avsnitt av Beverly Hills 90210. Just nu är det maraton för min del av alla gamla avsnitt som gäller nämligen.

Har givetvis delat inlägget på FB (Sanna Kaakinen) och jag följer dig via Bloglovin.

Kram Sanna

Du kanske även gillar