MojitoEfter en jävlig början på dagen då jag åter igen vaknade med migrän, så kom jag upp lagom till kvällen och jag och älsklingen tog bilen ner på stan för att möta upp med A och K på Phil’s Burger i Kvarnen.

A bjöd mig på en Mojito som jag gladeligen tog emot trots att jag bara några timmar tidigare sniffat i mig en Zomig. Don’t mix drugs and alcohol! Inte för att det påverkade mig negativt på något sätt, snarare tvärtom. Så glad i hågen så började vi snacka en massa och mycket och beställde även in varsin burgare.

Det blev en enkel cheeseburger för mig medan de andra tog en dubbel plus pommes och dipp. Och recensionen blir som följer: Gott och saftigt kött som hade varit godare om stektiden hade varit kortare, på tok för lite dressing och för lite ost. Brödet var riktigt fluffigt men stadigt och på så sätt lätt att äta. Den slår inte American Steakhouse Burgers, som är både billigare och har godare dressing, men riktigt trevligt ställe som jag gärna besöker igen.

A bjöd mig på lite rom samt ytterligare en Mojito – som jag fick i mig förvånansvärt enkelt trots att jag inte kunde äta hela min burgare – så jag kände mig mer än tacksam när vi gick (staplade) därifrån. Älsklingen drack bara en cola så han skjutsade hem A innan vi åkte hem och kollade på kvällens film. Om ni undrar vad det blev, så kan jag avslöja att vi äntligen kan bocka av Bamse från listan då vi såg på Bamse och Tjuvstaden. Lite synd att de inte gör fler tv-serieavsnitt av Bamse, det finns trots allt massor med material från serietidningen.

Tycker ni också om Bamse?

Phil's burger

Lotta

Roligt att få komma ut lite. Någon som är sugen på en runda minigolf förresten?

Du kanske även gillar