160121-09-formex

Började morgonen med att ta pendeln till Stockholmsmässan i Älvsjö och skutta in till PrintWorks monter för en pressfrukost och en presentation av deras nyheter. Jag älskar att färglägga då det verkligen är avslappnande så det var kul att se så många fina böcker och kort. Nästan för fina att kladda i ?

160121-07-formex

160121-05-formex

Jag hittade flera favoriter bland böckerna, bland annat Sommarnatt & Dagrömmar av Hanna Karlzon, Supersmoothies & Gröna smoothies. Kan tänka mig att ha alla deras böcker i hyllan dock, så fina är de!

160121-08-formex

Vi fick en god ostmacka och en grön smoothie till frukost från Blueberry som vi åt medan Anders Fredén och Hanna Risendal från Pagina förlag berättade lite om vårens utgivning. Här kan ni titta i katalogen.

160121-06-formex

Vi fick med oss Johanna Basfords Hemliga trädgården, en bok jag redan äger så kanske ska ta och tävla ut ett ex på bloggen snart. Samt vackra Blomstermandala vykortsbok som illustratören Maria Trolle själv presenterade och hon berättade även hur hon fått inspiration till bilderna i den och i den söta Med blommor och blad ? som innehåller fina gratulationskort.

160121-09b-formex

Du kanske även gillar