160125-02

En liten förhandstitt på något jag har testat och ska recensera snart 😉

Är nöjd med dagen även om det går segt med motionen just nu. Stannade inne och tittade ut på dimman som låg tät över dalen istället för att ta mig ut och promenera eller gymma. Imorgon är det ett veterinärbesök inplanerat och på onsdag ska vi gå på bio, så vi kommer ut lite grann ändå :p

Spelade äntligen igenom Until Dawn och lyckades hålla liv i alla utom Jessica, stavfelet i början som inte gick att lösa på grund av spelets korkade sparsystem… Är sugen på att spela om det från kapitel 5 och ha ihjäl alla eller samla på mig alla collectibles som jag missade, men jag tänkte spela The Witcher 3 härnäst och det kommer att ta lite tid… Så får ta och plocka upp Until Dawn igen senare. Väldigt kul spel ändå, gillar handlingen som inte är i närheten lika dålig som hälften av alla skräckfilmer jag sett. Har du inte hunnit spela det än så gör det nu!

Letar ni efter fler inlägg från Formex så kommer de dyka upp med jämna mellanrum då jag tidsinställt flera. Ville inte bombardera bloggen med alla bilderna på en gång.

Du kanske även gillar