160428-02

Det är inte lätt att skriva eller göra någonting alls när man har två katter som spinnande ligger och myser med mig framför datorn. Men vi försöker väl ändå!

Började dagen med att gå till köket och göra min frukost: ett glas Pucko. Innan ni säger något om min dåliga diet så bör jag nämna att det står att man ska få i sig en mejeriprodukt till frukost och jag har tappat suget för kvarg, fil, yoghurt och ja, allt utom chokladmjölk. Sen så kostade en stor flaska 12 kr nere på Hemköp så jag kunde inte låta bli. Nåväl, när jag var i kylskåpet så tyckte jag att det luktade konstigt, så jag ställde ut alla matvaror och rengjorde hela kylskåpet. Slängde mat som passerat datumet också. Fortsatte med att göra rent spisen, diskbänken och köksbänkarna, köksbordet och knyta ihop soppåsarna. Var lite klumpig när jag skulle ta diskmedel på en svamp dock, och det sprutade diskmedel över halva mitt ansikte. Nog blev jag ren och fin alltid, men det är aldrig skönt att få en massa kladd i ansiktet… ?

Nu drog Yoshi iväg då han hörde ett ljud, men Chester ligger kvar den latmasken.

Ska se över mina högar med kläder i garderoben och slänga en massa sopor, vattna växter och så borde det dammsugas också, men annars är det ordning och reda här nu. Har många fina bilder att lägga upp på bloggen också, men det tar sån tid att redigera (ändra storlek) på dom att det slutar med att jag inte skriver något alls. Måste ta itu med det ändå.

Vad hittar ni på den här fredagen? God mat och mys ikväll?

Du kanske även gillar