PColada

Den 31:a maj så släpps den här limiterade kollektionen från The Body Shop som innehåller extrakt från handplockade kokosnötter och ananas från karibiska Antillerna och Santo Domingo. Med inspiration från Karibiens sol, sand och hav, och med extrakt av handplockade kokosnötter och ananas, ger Piñita Colada fuktighetsbevaring och semesterkänsla hela sommaren lång.

Som jag har väntat på en produkt med ananas! Varför den är limiterad vet jag inte, för ananas har verkligen saknats i deras ordinarie sortiment. Jag vill ha varenda en av de här produkterna och givetvis testa och recensera här på bloggen, så vi får se om jag får tag på dom. Vilken underbar nyhet!

Berikad med brasiliansk sojaolja från rättvis handel
I Piñita Colada Body Butter och Exfoliating Cream Body Scrub finns Community Trade-producerad ekologisk sojaolja från leverantören Gebana som verkar i brasilianska Capanema. Gebana arbetar mot avskogning och främjar hållbara och ekologiska odlingsmetoder, samtidigt som de bojkottar kemikalier och växtgifter. De arbetar också mot spridningen av genmodifierade grödor, trots att sådana grödor är mer lönsamma. Därför får de helhjärtat stöd av The Body Shop. Sojaolja är känd för sina intensivt fuktighetsbevarande egenskaper, vilket gör den till en utmärkt bas för spännande och naturligt inspirerade produkter. Oljan innehåller höga halter av essentiella fettsyror, vilket gör den vårdande även för väldigt torr och mogen hud.

PColada2

Shower Gel – 250 ml / 85 SEK
Exfoliating Cream Body Scrub – 250 ml / 225 SEK
Body Sorbet  – 200 ml / 165 SEK
Body Butter – 200 ml / 185 SEK

Information och bilder:The Body Shop.

Du kanske även gillar