141107-20-nivea-shesocial-reddville

141107-21-nivea-shesocial-reddville

Fick nyligen hem ett stort, fint paket från Reddville och SheSocial som jag inte hade väntat mig. Det kändes nästan som julafton att få packa upp tampongerna (de kom i rätt tid kan jag lova!) och ansiktsprodukterna från NIVEA. Med min känsliga hy så har jag svårt att hitta produkter som fungerar en längre tid, men de här är ju helt perfekta och doftar gott även utan parfym. Ska bli kul att se hur min hud mår efter att jag använt dessa en längre tid 🙂

Nya NIVEA Daily Essentials Sensitive-serien är boostad med naturligt lugnande och skyddande aktiva ingredienser som är speciellt utformade för att lugna känslig hud och förbereda den för alla påfrestningar..

Nivea Sensitive Day Cream – parfymfri dagkräm som lugnar känslig hud. Krämen tillför huden fukt, minskar och förebygger rodnad, stramhet och torrhet. Krämen innehåller även SPF 15 skyddar mot för tidigt åldrande orsakat av solen samt stärker hudens naturliga motståndskraft.

Nivea Sensitive Night Cream – parfymfri, fuktighetsgivande nattkräm som återuppbygger känslig hud under natten.

Nivea Sensitive 3-in-1 Micellar Water – parfymfri 3-i-1 produkt som rengör på djupet, tar bort ögonmakeup och tonar huden. Micellär teknologin är inte uttorkande och respekterar hudens naturliga balans.

Nivea Sensitive Cleansing Milk – parfymfri rengöringsmjölk som rengör huden skonsamt och effektivt.

Formulan innehåller ingredienser som laktritsextrakt (lugnande antioxidant med antiinflammatoriska egenskaper), druvkärneolja (E-vitaminrik, stärker hudens barriär) och dexpanthenol (fuktbeavarande och åeteruppbyggande). Produkterna är utan parabener, färgämnen och parfym och är skonsamma mot huden

Du kanske även gillar