160430-09

På tal om mässor så kom jag att tänka på att jag aldrig visade min skörd från Lakritsfestivalen. Fantastisk mässa som arrangörerna inte får i närheten tillräckligt med beröm för. Det är så hemtrevligt och roligt att besöka mässan varje år, till och med för mig som nästan enbart tycker om sötlakrits och lakrits med choklad (samt salmiakkola!)

Nu tänkte jag passa på att fråga er som besöker min blogg om vad ni tycker är roligast att läsa om. Om ni får välja precis vad som helst eller från kategorier som personligt, produkttester, frågor & svar, inredning, tips & trix, nyheter, film & serier, spel, mat, recept eller vad jag nu än har skrivit om tidigare. Jag har ingen koll på vad ni tycker om att läsa om, eller om ni bara gillar videoklipp (ska testa att göra vloggar sen, men jag har så svårt för att vara framför kameran…) eller om det är bilderna ni kommer in för att kolla på. Eller är det katterna som lockar?

Jag kommer fortsätta att köra mitt race, men gör gärna lite extra för er! Så kommentera lite snabbt vad ni tycker om så fixar jag mer av det goda 😉

Du kanske även gillar