Tre bra bloggar?

Jag har varit dålig på att besöka andras bloggar på sistone, därför tycker jag att det är så smidigt när de flesta delar sina inlägg via facebook eller bloglovin’ så att jag lätt kan klicka mig in och läsa så fort de uppdaterar. Jag har dock en lång lista över bloggare jag tycker om, så tre av dessa är: The Movie Freak, Helen Holmberg och Design by Mirelle. Ni får gärna skriva er bloggadress i en kommentar så att jag kanske kan hitta nya favoriter 😉

Tre saker du längtar efter?

Ett körkort, att bli av med den jobbiga extrahuden på magen och så längtar efter ett eget hus.

Tre saker som folk ogillar hos dig?

Att jag är lite väl bra på att domdera och säga åt folk vad de ska eller inte ska göra. Att jag varken är eller kan vara som alla andra, något som en del personer – av någon outgrundlig anledning – har svårt att förstå och hantera. Jag är ganska högljudd på grund av att jag inte har så bra hörsel, har ingen koll på min egen volym helt enkelt.

Tre favoriträtter?

Sushi, helst avokado, lax eller rullar med friterad räka. Den goda crispy kycklingsalladen med caesardressing från Max. Lasagne är även en stor favorit!

Tre saker du blir stressad av?

När det är ostädat runt mig, därför så är det väldigt avstressande att städa och sortera. Blir även stressad när saker inte blir som planerat eller när något ställs in som jag ville göra. Det tredje jag blir stressad av är när folk säger åt mig att ta det lugnt.

Tre talanger som du önskar att du hade?

Jag önskar verkligen att jag kunde sjunga, alltså att det lät bra, det är en stor sorg i mitt liv då jag älskar att gå runt och sjunga för mig själv. En annan talang jag önskar att jag hade är att vara bra på någon sport. Testade många olika sporter när jag var liten, allt från tennis och fotboll till hockey, skridskor, karate och ridning. Jag hade ingen talang för något tyvärr. Det jag önskar mig mest är talangen att få och behålla nära vänner, det är något jag aldrig har lyckats med och det har varit jobbigt att se sina vänner växa upp och gå vidare när man själv fortfarande är samma person som jag var när jag var liten, har samma intressen och vill egentligen aldrig “växa upp”.

Tre bästa minnena ifrån 2016?

Om man bortser från det vidriga med att operera sig så var min gastric sleeve det bästa jag gjorde 2016! Annars så var det superkul att gå på Grönan med Elin och mina brorsor vilket vi försöker hinna med varje sommar och så hade jag fantastiskt kul i Göteborg båda gångerna jag var där!

Tre saker du gjorde den här veckan?

Sprang Blodomloppet, var på en bokträff i Stockholm och var ute och cyklade mycket.

Tre bästa tv-serierna just nu?

American Gods, Law & Order: SVU och The Handmaids Tale verkar bra (har inte hunnit se hela första avsnittet än.)

 

Du kanske även gillar