Det blev inget jobb för mig idag då jag bland annat hade bokat in ett besök på Neuroclinic inne i stan. Önskar att man bara kunde bli av med migränen för alltid, men min doktor berättade att det inte är mycket man kan göra annat än att försöka medicinera, vilket inte fungerar för alla… Jag hade inte tillräckligt svår migrän (migrän som håller i över 14 dagar.) Min är bara 4 dagar som värst. Per vecka!

Hur kan man leva ett normalt liv med en sådan migrän? När man måste sova flera timmar efter att man tagit sin migränspruta för att man ska få tillfällig dispans från smärtan och yrseln.

Nu så ska jag dock få testa en ny medicin, som samtidigt är ett antidepressivt preparat som har en lång lista över biverkningar så jag hoppas att det är värt det. Min migrän blev bättre efter att jag gick ner i arbetstid så vi får se resultatet efter att jag gått upp i arbetstid igen, men det blir efter Thailandsresan.

Igår så gjorde vi klassikern Saffransrisotto med rökta räkor till middag. Så gott! Receptet hittar ni här: Saffransrisotto.

Du kanske även gillar