Bilden är på maten jag lagade och åt till middag idag. Gott som fan med färskpasta och carbonara med bacon och sen hade jag gul paprika och röd chili i den också.

För en sån som jag är det här väldigt tidigt att vara vaken. Speciellt då jag faktisk har sovit på natten som omväxling. Var helt borta igårkväll och somnade på soffan vid tiotiden. Sen när vi skulle gå ut med hunden som bestämt så fick Walle dra mig upp från soffan och jag sov väl fortfarande halvt så det var jobbigt att dra på sig byxor och jacka. Tog mig in på toaletten och gick sedan och satte mig i hallen. Slumrade nästan till där också och efter mycket om och men så fick jag gå in och lägga mig medan Walle tog Nalle på promenad.

Jag orkade inte ens ta av mig jackan utan la mig på sängen och drog täcket över mig. Det var inte förrän Walter kom tillbaka som han drog jackan av mig och jag tog av resten och somnade som en stock igen.

Nu är man vaken lite för tidigt bara. Har hunnit läsa en halv bok (Nora Roberts Livsfarlig Utsikt som vi ska lösa inför nästa Prosa & Marmelad.) och tänker nu spela lite Zelda: Ocarina of Time innan jag sover lite till.

Tog en kopp Havre Chai till mini frukost som jag fått gratis via Facebook. Ganska god dryck då den påminner om havregrynsgröt fast med kanel 😉 Hämtade ut den på City Gross ihop med lite andra gratissaker som jag ska testa på bloggen. Blir nog ett utförligare test på Havre Chai också med bilder.

Du kanske även gillar