Friday the 13th

Början på den här veckan tänker jag spendera framför datorn. Jag tänker inte göra någonting annan än tidsinställa alla inlägg från Formex och vila upp mig.

Jag behöver det verkligen efter all mänsklig kontakt jag hade förra veckan som har dränerat mig totalt. Trodde först att jag behövde träna ordentligt inför mina lopp, styrka och kondition. Men jag har märkt att ju mer jag tränar, desto sämre presterar jag när det väl gäller. Vila är det bästa för mig helt enkelt, då har jag mer energi till löpningen på lördag. Tjejmilen! Jag kommer springa i 70 min-gruppen, men inte en chans att jag hinner i mål på den tiden! Jag kommer dit när jag kommer dit helt enkelt. Det är trots allt 10 km och även om jag sprang The Music Run, 5 km på 33 min så kommer jag inte att ha samma tempo när vi dubblar den sträckan.

Har legat några timmar i badet ikväll och det gjorde susen för min energi! Använde en sheet mask som jag köpte på kryssningen och en badbomb från Lush som doftade underbart. Låg sedan och mumsade på min favoritlakrits (Haupt!) medan jag läste. Så skönt! Orkar inte laga någon middag nu, så det blir väl knäckebröd eller flingor ikväll. Lätt och gott 😛

Du kanske även gillar