Efter en något stressig förmiddag, då jag var på ett planeringsmöte med Arbetsförmedlingen, så har jag varit och klippt mig samt köpt lunch ihop med morsan. Nu så tänkte jag åka till Uppsala och vila upp mig hos älsklingen. Fick kattmat av morsan också så att vi har lite i väntan på paketet från Zooplus. Handlar alltid våra kattprodukter därifrån numera. Billigt och bra. Det enda minuset är att det tar lite längre tid att få hem paketen från Tyskland.

På mötet så pratade vi om att jag ska försöka hitta arbete hos statliga myndigheter så som Arbetsmiljöverket eller Polisen. Personer med funktionsnedsättningar (NPF i mitt fall) och nyanlända har tydligen förtur på dessa arbetsplatser vilket låter lovande.

Eftersom min favoritfrisör Alexandra inte hade någon klipptid idag (jag är så dålig på att planera in sånt) så fick det bli ett impulsklipp på Salong by Billy för första gången. Väldigt trevliga tjejer där också, varav en som hade gjort en gastric-operation. Kul att träffa likasinnade!

Men nu måste jag hem och vila, blir så trött av allt folk. Inför nästa vecka behöver jag ladda ganska rejält för då är det Sthlm Beauty week och jag har bokat in mig på flera pressvisningar och bokfrukostar. Jag bokar alltid in mer än jag orkar med…

Du kanske även gillar