… Klädinköp Ett par till av mina snygga vinterskor som jag köpte förra året hos Eurosko. Älskar dom och ville verkligen ha ett par till som inte ser lika använda ut.

… Låt Senaste jag la till på min playlist är The Mission med LESSI. Perfekt promenadmusik.

… Film Nowhere to Run med Jean Claude Van Damme. Helt okej film med ett fåtal minnesvärda scener (där JCVD visar rumpansom sig bör…)

… Bok Jag kommer hem till jul av Joanna Bolouri, som var bra men inte alls så rolig som utlovats. Mysig julbok.

… Matextas Cheesecake på IKEA är både billigt och otroligt gott!

… Dansgolv Mitt eget här hemma då jag inte har varit ute och dansat på flera år nu!

… Resa Var i Thailand i våras och det kommer nog inte att bli så många resor framöver då jag äntligen fått praktikplats.

… Favoritapp Instagram, det är så roligt att kolla in vännernas bilder även om de förstörde appen när de bytte till en idiotisk “popularitets” algoritm och inte längre går efter tiden bilderna lades upp.

… Tv-serie Såg äntligen klart det som fanns av The Walking Dead senaste säsong. Det är en bra serie, men på tok för seg och alldeles för mesig jämfört med serietidningen.

… Mottagna sms Från Smålandsgran om att vår gran var på väg.

… Skickade sms En bild på min fredagsdrink som jag skickade till Walle.

… Googling ”Christmas movies 2017″ eftersom jag är sugen på att se lite nya löjliga julfilmer.

… Tårar När jag mådde dåligt i början av veckan och inte klarade av att ta mig till min psykolog eller ens ringa dit och säga att jag var sjuk.

… Gapskratt När vi nyligen såg den otroligt töntiga, men samtidigt charmiga live action filmen City Hunter med Jackie Chan. Han är verkligen en bra Chun Li…

… Crush Jackie Chan är ju så söt… ?

… Insikt Alla måste inte tycka om mig. Jag får ta plats och jag får vara otrevlig ibland  – även om det känns jobbigt att säga nej och inte vara “som man ska” hela tiden.

… Besvikelse Att jag inte hinner med allt jag vill göra i jul.

… Beautymåste Klippa håret. Smink i all ära, är håret både slitet och ovårdat så kan inget smink i världen hjälpa. Har bokat en klipptid till nästa vecka. Jag ringde dit själv! Telefonfobin släng dig i väggen! 😛

… Drink Spanish coffee. Som jag gjort själv här hemma på fredagskvällen och som är betydligt godare än alla andra kaffedrinkar med alkohol i. Recept? Licor 43, kaffe och grädde.

Du kanske även gillar