STHLM Above/Below

Efter den här dagen så är jag helt slut. Det hjälpte inte att jag – trots att jag hade bestämt mig för att ta det lugnt – gav 100 % som vanligt. Trots att jag var blind som en fladdermus utan sin ekolokalisering i tunneln så joggade jag på ändå. Med lite hjälp av ficklampan i min iPhone så slapp jag snubbla på någon av de tusentals stenar som låg vid rälsen. För det var verkligen en gammal räls hela vägen i tunnlarna och även fast jag tycker att det var en häftig upplevelse, så förstår jag inte hur man kan komma på den korkade idén att springa där utan att lägga ut ett bättre underlag att springa på.

Det var kul att man fick springa med en hjälm på, fast oj vad ful jag såg ut med den på. Kunde inte ha på mig mina hörlurar heller vilket gjorde att min toleransnivå för övriga deltagare minskade drastiskt. Det är därför jag är så trött nu, det är mer mentalt än fysiskt. Vill ni veta hur lång tid det tog för mig att springa så får ni besöka min instagram @deliquate.

Träffade faktiskt min mammas kusin och hennes pojkvän där i en av tunnlarna vilket var roligt. Lite positiv konkurrens. Det är roligare att ha någon man känner att jaga, speciellt i den hemska uppförsbacken till Fåfängan som var målet för loppet. Mördarbacken. Den var till och med jobbig att ta sig nedför när jag gick till Slussen efter målgång. En kaffe senare så var jag på väg till Uppsala. Morgondagen är dedikerad till att ta itu med några samarbeten på bloggen och att planera årets julkalender.

Årets julkalender kommer inte att se likadan ut som tidigare år med mindre vinster varje dag utan det kommer att vara några större vinster/paket istället. Vi får se hur jag kommer att lägga upp allt, men varje dag fram till julafton i december kommer att innehålla någon form av tävlingsmoment. Har ni några önskemål så får ni gärna skriva en kommentar redan nu 🙂

Du kanske även gillar