Sunnerstaspången

Det är inte varje dag man ligger i badkaret och guppar runt medan man skriver blogginlägg. Men så blev det nu. Inte för att jag har gjort något speciellt idag, snarare tvärtom. Jag har varken motionerar eller gjort någon nytta. Väldigt skönt om jag får säga det så, bara latmaskeri hela söndagen!

Har nu på kvällen legat och spelat The Evil Within. Laddar inför uppföljaren som kommer i höst och hittills så har jag spelat igenom halva spelet, men det här är ett spel som man bör varva några gånger för att få tag på allt utifall att man missat något (som jag förstås lyckades göra ganska omgående.) Det är inte lätt att vara en trophy whore, alltså beroende av att få så många trophies (utmärkelser för specifika prestationer i spelet) som möjligt. För er som inte spelar så kan det säkert verka konstigt, men det ger en ytterligare dimension till spelandet som underhållning.

Imorgon så ska jag lämna tillbaka några böcker på biblioteket innan jag drar till Sollentuna. Jag och morsan ska åka iväg på en liten road trip i Roslagen på tisdag (Thun’s och Edblad i Gåsvik är några av målen) och imorgon har vi båda två namnsdag (Christina) som ska firas lite smått.

Bilderna är från min senaste cykeltur som gick runt Sunnersta i Uppsala. Jag tog dom när jag var ute på Sunnerstaspången som är en del av Linnéstigarna. De rekommenderar jag verkligen om ni ska ut och röra på er i sommar!

SunnerstaspångenSunnerstaspången

Du kanske även gillar