Det blev en trevlig jul ändå trots allt. Mådde lite bättre efter en promenad med hunden i det iskalla vädret. Frös inte ett dugg – ett säkert tecken på att jag är sjuk då jag annars alltid fryser när det är mindre än 5 grader ute. Sen låg jag mest och vilade på dagen, kollade på Kalle Anka & Co och åt sedan en tallrik julmat. Walles köttbullar var riktigt goda! Hade egentligen ingen matlust men tryckte i mig det på bilden ändå. Hade inte ätit något på hela dagen så magen behövde energi. Efter det så blev det julklappsöppning och jag fick en hel del fina saker som jag lägger upp ett extra inlägg om. Hade köpt en del klappar till mig själv också 🙂

Imorgon så kommer jag fortsätta ligga till sängs – kanske läsa klart en bok, och krya på mig. Mår fortfarande uselt och har feber. Kunde inte dricka något annat än julmust pga alla starka migränmediciner jag satt i mig så den fina champagnen Walle hade köpt får vänta ett tag.

Brorsan kom hem från Hamburg med en massa fint i julklapp också. Han var en sväng förbi Ullared och därifrån fick jag ett vackert kakfat. Blir sugen på att åka dit en dag. Fast då ska man nog ha väldigt mycket pengar med sig… verkar helt galet där.

Ska sova strax så att jag orkar med morgondagen. Hoppas verkligen att jag inte vaknar med huvudvärk igen som idag.

Du kanske även gillar