Nu är jag tillbaka igen efter flera dagar med migrän och jobb med alla bilder från Formex. Det blev över tvåhundratrettio bilder den här omgången och jag tänkte lägga upp inläggen med jämna mellanrum framöver.

Trots problem med migrän och att jag kännt mig allmänt hängig så orkade jag med att springa The Music Run på Norra Djurgården. Det var ett av de bästa loppen jag sprungit, med en riktig feststämning och positiva människor. Jag orkade inte stanna kvar för själva festivalen efter loppet, men jag hann plocka på mig lite gratissaker. iPhoneskal och dricka bland annat.

I anmälningsavgiften så ingick tröja, armband, gympåse, magväska, keps, solglasögon, klistermärke och tatueringar. Men jag fick även då ett mobilskal från Happy Plugs och lite smått och gott från Glossybox. Alltid roligt med lite extra loot 😉

Det enda jag var besviken över var det faktum att man inte fick någon medalj när man gick i mål. De borde ha skippat något av sakerna man fick innan loppet och lagt pengarna på medaljer istället.

Du kanske även gillar