God eftermiddag! Nästa vecka så har jag ett schema värt att visa upp då jag inte bara kommer att gå runt och dra benen efter mig här hemma. Får se om jag hinner med någon träning, men jag kommer inte att vara stilla en sekund så det är inte hela världen om det inte blir något mer än en joggingtur eller två under vecka 33.

  • På måndagen så ska jag bara se över min planering och maila mitt CV till några arbetsplatser (har fått ett bra tips av en släkting som jag hoppas på) och här borde jag även hinna med att träna lite lätt.
  • På tisdag så ska jag göra något som de allra flesta verkar undvika att göra. Jag ska åka tåg ner till Göteborg och gå på Liseberg, helt SJÄLV! Det ska bli så skönt att slippa tänka på andra för omväxlings skull. Jag behöver inte vänta på någon, anpassa mig efter deras mattider eller bry mig om någon annan än mig själv. Egentid när den är som bäst. När åkte ni på en resa själv sist? Eller gick på ett nöjesfält utan att ha med er barnen? Jag älskar att åka tåg på egen hand. Bara sitta och lyssna på musik, lösa korsord eller läsa en bok. Ett perfekt tillfälle att se ikapp de senaste tv-serierna också om man har haft mycket jobb eller saker att göra hemma. Åka tåg (riktigt tåg, inte pendeln till och från jobbet) är en lyx för mig och jag bokade första klass där mat ingår så att jag slipper tänka på det. Jag kommer att åka hem redan samma dag eftersom jag inte har råd att bo kvar över natten, men jag tycker bäst om dagsutflykter ändå så jag ser verkligen fram emot resan (som jag även fick sommar-rabatt på.) ?
  • På onsdag så ska jag gå på “Årets viktigaste frukost” med Risifrutti som uppmärksammar hur viktigt det är att man kollar en extra gång efter knölar och förändringar kring och i brösten. Det är så viktigt att man upptäcker cancern i ett tidigt stadie för att man ska kunna behandla den. Jag har flera släktingar och vänner till familjen som har drabbats av cancer i olika former och även om det har gått bra för de flesta, tack och lov, så har inte alla haft lika stor tur. Jag kommer att skriva mer om ämnet senare, eftersom det är så viktigt att man har koll på sin kropp – man får tyvärr bara en. Men det är aldrig roligt att prata om sjukdomar och död.
  • Torsdagen kommer jag att spendera på IKEA där de släpper den nya IKEA-katalogen inför 2018 ?. Det är kanske ingen stor grej för de flesta, men jag har alltid sett fram emot att få bläddra i katalogen ända sen jag var liten. Kommer ihåg hur besviken jag blivit de gånger vi inte fick den hemskickad. Har även samlat på katalogerna även om jag numera inte är lika besatt av att ha hyllan full av gamla kataloger. De finns ju att tillgå på nätet numera ?
  • På fredagen så bokade jag in lite frukostshopping på Gina Tricot bara för att jag inte klarar av att åka till Gränby Centrum för frukostshoppingen på H&M. Är så tråkigt när de väljer att ha frukostarna utanför City, speciellt när det är så tidigt på morgonen och bussarna i Uppsala numera går rätt åt helvete. Att cykla från Eriksberg (där jag befinner mig på fredag) till Gränby innan sju på morgonen är inget jag klarar av. Att ens komma upp på morgonen är en kamp. Men en cykeltur till City borde jag klara av även om jag är fruktansvärt otrevlig så tidigt på morgonen innan jag fått i mig kaffe eller något som höjer mitt blodsocker.
  • Lördagen är inte helt skriven i sten. Antingen så åker jag tidigt till stan och hämtar upp mitt paket med tröja och prylar inför The Music Run ? och sedan åker jag med föräldrarna till Rimbo och deras landställe. Eller så åker jag lite senare och hoppar över att åka på Rimbodagen. Vi får se helt enkelt.
  • Sist ut på söndag så har jag bokat in Skärgårdskryssningen ⛴ som jag lovat Walle att vi skulle åka på. Vi har det lite som en tradition att åka iväg på en kryssning någon gång om året, ibland till Finland eller lite kortare som den här. Han kan ju inte åka iväg så länge nu när han har en kattunge att ta hand om – även fast Osse tar bra hand om Bumbi när Walle inte är i närheten. Så det blir en god middag på båten, lite tax free-shopping och häng i baren. ? Funderar även på att boka in en behandling på deras SPA, men det är inte billigt… Kommer hem på måndag eftermiddag och då börjar nästa veckas fullspäckade schema att rulla på.

FORMEX, Möte med Arbetsförmedlingen och en bokrelease är bara några av mina planer för vecka 34. Vill ni kanske se det schemat också?

Du kanske även gillar