Nämen, är ni här nu igen? Trots att jag inte bemödat mig att skriva något på en vecka. Ni är bra fina ändå 😉 Själv smälter jag bort i värmen och jag var så trött idag att jag ställde in både det ena och det andra för att ligga död på sängen istället. Gav morsan några instruktioner om hur man gör en backup av WordPress som hon får förmedla vidare, jag orkade inte ens hjälpa till med det tidigare. I den här värmen så vill jag inte ens jobba med datorn.

Jag har massor med kul saker att skriva om dock! Vi fick bland annat en fin neonlampa av Kim, i form av en flamingo, i tisdags som nu hänger vid poolen. Den måste jag fotografera när det är mörkt ute. Så fin! Tack!

Planen ikväll är att ta sig till Uppsala, köpa en islatte (samt bönor och vaniljsyrup så att jag kan göra egen kaffe hemma i helgen) och ligga död där istället ikväll. Älsklingen fastar som vanligt på torsdagar så jag får ordna något åt mig själv om jag vill äta. Vilket är svårare än vanligt när det är varmt. Något salt borde jag få i mig och jag är sugen på lax, men bara tanken på att kämpa iväg gör mig helt matt. Varför köpte vi ingen AC när det fanns i butik?! Why?!

Du kanske även gillar