Tredje dagen på mässan så hann jag knappt med att göra något då de var dags för ett stort event med Sony Playstation. Vi skulle slå rekord i antal utklädda Spider-Man på ett och samma ställe! Kön var verkligen jobbig att stå i, både för att få en “biljett” och att få komma in i salen. Varför vi skulle börja köa innan 11 förstår jag inte då panelen i salen inte var klar förrän vid 11:30. Lite bristfällig information kanske, men vi kom in till slut.

Alla blev tilldelade varsin dräkt och jag fick först en i storlek Medium som var lite för stor, så jag bytte med min vän Johan till en Small, men den var däremot för liten över ryggen. Det fick duga ändå.

Så här vacker blev jag. Vi slog rekordet med totalt 547 st utklädda Spider-Man och tog oss därmed in i Guiness World Records. Det lottades även ut PS4:or och spel, men vi vann ingenting tråkigt nog. För att vinna så skulle man fått en tilldelad dräkt med en bokstav på (varför drog de inte bara vinnare bland lapparna vi skrivit på och lämnat in?) men den sista dräkten som vann hade inte blivit utdelad så ganska dåligt sätt att lotta ut vinster på.

Här är allt jag köpte på mässan. Kanske lite onödigt med Mystery Boxes, men jag tycker fortfarande att de är roliga att öppna. Hittade även mochi utan röda bönor (anko) vilket var toppen för jag tål inte den söta bönsmaken. De som smakade vindruva var goda, mango-varianten var inget för mig.

Utöver detta så köpte jag även en Funko Pop med Pixel Freddy Krueger och Warrior Summer (Rick & Morty)

Jag fick inte med mig så värst mycket “loot” i år heller, vilket är tråkigt. Reklamprylar är något som delas ut på alla typer av mässor och är kul om man inte har råd att handla så mycket. Microsoft var bäst på att dela ut goodies tillsammans med Bandai Namco. Kassen fick jag hos GameStop, Tidningen hos Sony, Anteckningsboken hos Bonnier och Vei hos Kartago. Lite koder från Viaplay och HBO också.

Du kanske även gillar