Stay Simple Stay True

Vilken fantastiskt usel måndag jag har haft! Jag kom hem vid tio efter en hel eftermiddag och kväll ute på cykel i Lunsen här i Uppsala. Det är en väldigt fin och grön skog, men de flesta av stigarna är fulla av tjocka rötter och stenar. En av dessa djävulskap till stenar hamnade mitt framför mitt framhjul och mitt högra knä flög rakt upp i styret. Det gjorde fruktansvärt ont och jag satte mig på marken och ylade lite smått innan jag försökte mig på att gå bort smärtan.

Inte nog med det så var jag klumpig nog att slå baksidan av benet i pedalerna flera gånger under turen. Så går det när man ska gå med cykeln över spångar i skogen. När jag väl kom hem så var mitt högra ben helt blåslaget och knäet värker så pass att jag fick smörja in det med smärtstillande kräm.

Fast hade jag inte haft nog med otur än, så började jag frysa och halsen tjocknade till. Så nu ligger jag under flera täcken och filtar och mår skräp här framför datorn. Som tur är så har jag en film att kolla på och när jag inte orkar titta mer så kommer jag att lyssna på en ljudbok.

Jag hoppas att det här går över till imorgon, för jag har så mycket att göra!

Du kanske även gillar