Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Glossybox.

Glossybox - Hey Beautiful

Temat på Glossybox aprilbox var Hey Beautiful och frontades av vackra Alexandra Nilsson med ett innehåll värt över 600 kr! Det är en väldigt vårig box som hyllar individuell skönhet med smink och produkter som framhäver din naturliga skönhet. Jag tyckte verkligen om de fina färgerna på sminket och läppennan hade nästan samma färg som mina läppar vilket var perfekt! Trosskydden var för övrigt en trevlig bonus som var minst sagt användbar. Eftersom jag tyckte om allt i boxen så blir det full pott för aprilboxen och jag hoppas att ni som läser detta fick en minst lika bra boxvariant den här månaden! Såg att vissa fått fina produkter från Footmender och Urtekram!

Innehållet i aprilboxen

  • Luxie Beauty Fan Brush
    Solfjäderformad makeupborste med mjuka, syntetiska strån och är perfekt för att applicera highlighter och bronzer. Fungerar även för att avlägsna puder och ögonskugga som rasat ner.
  • Beautaniq Beauty Blush Serum
    Den här vårdande krämfärgen för kinder och läppar smälter lätt in i huden och ger en rosenfräsch lyster. Berikad med aprikosextrakt för att reparera och skydda samtidigt som den ger färg. Perfekt att ha med på språng! Applicera med hjälp av fingertopparna.
  • Karl Lagerfeld & Modelco Baked Blush
    Ge huden en skimrande lyster med denna ljusreflekterande highlighter från australiensiska ModelCo.
  • The Body Shop Lip Juicers
    Bjud läpparna på ett vårdande veganskt läppbalsam. Boostad med inspiration från supersmoothies. Finns i fem varianter, från fruktiga acaibär och blåbär till saftig kiwi och grönkål. Innehåller sheasmör, marulaolja och ekologisk olivolja.
  • Rodial Suede Lips – Big Apple
    En krämig läppenna med vitamin E som mjukgör och inte torkar ut. Big Apple har en mjuk, dov rosa nyans och ger dig ett fint färgat leende, redo för solsemester eller cityhäng!
  • + Bonusprodukt: Always Dailies Singles To Go trosskyddd

  • Betyg: betygbetygbetygbetygbetyg

Du kanske även gillar