Bukettapel

Gårdagen var ärligt talat ett rent helvete för mig. Tack vare det varma vädret så har jag haft migrän konstant sen i tisdags och det var värst igår. Jag klarade inte av att åka till jobbet, träffa min vän eller gå på eventet på kvällen. Jag fick ställa in hela dagen kan man säga. Var minst sagt besviken och ledsen på mig själv då jag sett fram emot det jag skulle göra. På natten var det olidligt varmt och jag fick ha både fönster öppet och fläkt på samt sova utan täcke. Värme är bara trevligt på dagen om man inte har riktig AC hemma det vill säga.

Torsdagen började likadant med den stora skillnaden att jag försov mig riktigt rejält. Jag vaknade klockan elva fast jag ställt klockan på sju, för att vid åtta ta bussen till jobbet. Som tur är så hade jag jobbdatorn hemma och jag satt därför resten av dagen och jobbade ikapp mig. Efter jobbet så åkte jag med morsan till Stinsen och handlade lite mat. Vi skulle kolla in någon klädbutik, men orkade inte efter att vi handlat så åkte hem och vilade istället. Det var så skönt och svalt hela dagen och jag mådde så mycket bättre i huvudet. Hörde andra gå runt och klaga på avsaknaden av sol och värme, men själv njöt jag bara av kylan.

Oxfilé

På kvällen så hjälpte jag till att laga helstekt oxfilé åt hela familjen ihop med morsan. Den blev helt perfekt och smakade himmelskt. Det är typiskt att jag är bra på att laga till kött när jag inte är så förtjust i det längre. Oxfilé och bra hamburgare undantaget givetvis. Annars äter jag mest fisk, fågel och vegetariskt. Men nog om mat nu. Jag måste visa upp mitt nya sovrum (jag tar över gästrummet jag renoverade tills resten av vinden är fixad.) Tar lite bilder imorgon 🙂

Du kanske även gillar