Vårens nya kulörer hos Eva Solo är Arctic Blue och Botanical Green. Verkligen passande färger och till och med jag som annars inte är så förtjust i grönt tycker om den här nyansen.

Deras vattenflaskor är av helt BPA-fri plast och jag gillar de nya flaskorna med ett spett i som man kan ha frukt på och på så sätt få naturligt smaksatt vatten.

Vattenkaraffen används ofta här hemma, men till mer än vatten. Jag äger däremot ingen termos från Eva Solo, men de nya är så fina att jag nog kommer att ha en på min önskelista.

Med tanke på att mina växter alltid dör av någon anledning så borde jag skaffa de här smarta självvattnande Nordic krukorna där växten, genom en nylonveke i krukans botten, kan suga åt sig önskad mängd vatten vid behov. De här hängande krukorna är vårens nyhet och perfekt om man har barn eller djur som tenderar till att ha ner sagda krukor. Jag skulle hänga dom både på balkongen och inne i lägenheten.

Eftersom vårt försök till att grilla med elgrill på balkongen gick i stöpet på grund av att den krävde mer än vad proppskåpet klarar av, så kanske vi ska satsa på en gasolgrill storlek mini. Man kan köpa med en ställning om man inte har ett bord att ställa den på.

De hade även en smart vattenkanna som tack vare hålet på sidan man enkelt kan fylla den både från en kran och vattenslang. Vid bevattning behövs ingen extrautrustning, man vrider på den specialdesignade pipen och väljer om växterna ska vattnas med stråle eller dusch. Lite otymplig att förvara, men snygg.

Det här bordet var så fint, men skulle inte passa bra hemma hos oss. Servisen däremot, den skulle vara så snygg här. Älskar det enkla och stilrena.

Något som vi alla blev förtjusta i är den här tesilen i rostfritt stål. Den går ner i de flesta koppar och spetsen av silikon skyddar mot repor.Det bästa är att den går att köra i diskmaskin!

Det här var mina favoriter, har ni några egna från Eva Solo?

Du kanske även gillar