Om ni ska springa VårRuset i Stockholm nästa år så kan jag varmt rekommendera att man kommer precis innan de sätter igång. Ungefär två timmar innan första start. Jag gick runt och testade massagekuddar, snurrade på Lindt-hjulet och åt glass utan att behöva köa.

Jag passade även på att anmäla mig till nästa års Vårruset (första dagen) redan nu så att jag har det gjort och till det billigaste priset. Fick lite choklad på köpet också ?

Jag satt mest vid Verum under deras parasoll på mattorna och laddade min telefon innan loppet. Walle kom och fikade och passade mina saker under loppet vilket var skönt att slippa tänka på. Deltog förstås i Musikquizet som vanligt, men hade ingen tur i år. Betydligt större vinstchans på orter med mindre deltagare, men jag vann ju storvinsten (resan till Portugal) 2014 så vore kanske lite otroligt att vinna den igen…

Så nöjd över att ha kommit i mål. På en helt okej tid med tanke på att jag var så otränad. Det blev 5,28 km på 38 min.

Medaljen var finare än förra året (då den var metallgrå) då medaljer självklart ska se ut som om de är av guld. Alla som kommer i mål är ju vinnare!

Du kanske även gillar