Chester här tenderar till att bli aggressiv när han blir rädd, men den här veckan så är det min tur att bli förbannad. På obehöriga och SL.

Herregud vad dåligt jag mår idag. Jobbet gick smidigt som vanligt, bara trevliga människor på verket och jag gör det jag är bäst på, men de här resorna tar knäcken på mig. 2020 så ska jag hålla ett körkort i min hand för jag orkar inte med SL längre. Idag var det “obehöriga i spårområdet” som gjorde att jag kom hem tre timmar efter att jag lämnat arbetet! Tre timmar! Inklämd i på tok för små vagnar utan möjlighet att sitta ner. Svimfärdig var jag. De där obehöriga… de kan man gott köra över. Eller skjuta med samma bedövningspilar som de använder på vilda djur och sedan bura in på samma vis. Vill man ta livet av sig så får man väl gå till skogs som förr i tiden, inte förstöra för personer som fortsätter kämpa och inte har gett upp livet än.

Att SL för övrigt basunerar ut att de hänvisar till alternativa resvägar är minst lika illa. Alternativa? Det går inga SL-bussar direkt till Uppsala. Vill man åka buss till Uppsala med SL så får man åka nordöst till Rimbo (1 timme) och sedan till Uppsala (1 timme) med en buss som bara går en gång i timmen, så missar man den så är det även där 3 timmars resa. Ska de hänvisa till det så får de även erbjuda rimliga resvägar! Fy fasiken!

Nej, det får bli bil för min del. Att sitta i bilkö någon timme är så mycket trevligare än att sitta med en massa illaluktande (jag själv också förmodligen) pendlare i en sardinburk utan luft och vatten. Jag tycker det är roligt att köra bil, men jag avskyr att göra tester. Det var därför jag avskydde skolan, proven och testen. Att plugga och lära sig nya saker är roligt, men att komma ihåg specifika saker under tidspress… inte så värst.

Nu är jag tack och lov i Uppsala och trots att orken inte är på topp så fick jag med mig en sushi och en hel del paket hem. Smakboxen, Lookfantastic (det gör jag verkligen inte efter idag) och ett paket från Åhléns med en hudkräm som jag tänker ge mig själv i julklapp.

Du kanske även gillar