Det var en lång fredag igår för mig. Jag hade bytt dagar och jobbade i slutet av veckan istället för i början och jag förstår nu varför det inte är något för mig. På fredagar så är jag ofta helt slut och den dag då jag vilar upp mig – eller städar, min form av meditation – så jag körde på så gott jag kunde. Det är mycket att hålla reda på just nu.

Efter jobbet så tog det hela två timmar innan jag var hemma i Uppsala. Galet att det ska ta så lång tid. Det mesta består dock i att vänta. Först på pendeln, sedan på bussen till Eriksberg. Sen var jag inne en sväng på Espresso House och köpte med mig lite vaniljsyrup, men det gick fort 🙂

Lördagen har varit rätt seg, men jag har ändå lyckats ordna i köket, ge katterna deras årliga vårbad – något som först inte uppskattades, men nu när de är rena och torra så ser de ganska så nöjda ut – och så har jag dammsugit och lagat middag. Vi såg även filmen In the heart of the sea som var riktigt välgjord, men som den djurvän jag är så tycker jag att människorna fick vad de förtjänade. Slakta oskyldiga valar… Revenge of the Whale hade varit en bättre titel.

Söndagen blir nog också rätt lugn. Sen är det jobb igen på måndag. Eat. Sleep. Work. Repeat.

Du kanske även gillar