Fullt ös medvetslös, så kan man beskriva den senaste veckan! Jag har – förutom att jobba – varit i Göteborg med finaste Kim och gått på årets Bokmässa! Jag har filmat en massa, tagit många bilder och köpt ett lass med böcker, så det finns massor att göra nu. Hur orkar de som jobbar med YouTube?! Det är så mycket pill, redigering och rendering att man knappt orkar filma för att det blir så mycket efterarbete. Nåja, jag ska försöka göra lite videos i framtiden så att alla latmaskar som inte orkar läsa text längre ska få sig en dos Lotta. Känner mig lagom ödmjuk just nu 😉 Är rätt less på tänket att man inte är intressant nog att vara framför kameran, bara bakom. Men jag är ju bra på att babbla om ingenting så varför inte filma det och bjuda på mig själv. Oavsett om det blir bra eller ej. Men det får bli senare.

En varm latte och krypa ner i en nybäddad säng med datorn är det som väntar nu till kvällen. Har varit borta från mina tre favoritpojkar i över en vecka nu och jag kommer givetvis att gosa med dom också, men såhär efter jobbet så behöver jag lite egentid. Jag har saknat att skriva också, men för tillfället så blir det mest WoW Classic med älsklingen och det får vara prio ett. En social aktivitet trots att vi sitter i olika rum och spelar, medan vi snackar över skype. Måste även fundera på vad jag vill göra härnäst på bloggen så att det blir lite mer fart på den.

Vad vill just du se på bloggen framöver? Tips, shopping, recept, heminredning, renovering eller något annat spännande? Det vore kul att veta vad som lockar mest!

Du kanske även gillar