Hej på er! Det är kul när man loggar in på sin sida och faktiskt har en massa att skriva om. Inte tråkigt vardagstjafs om jobb och umgänge utan något utöver det vanliga. Att umgås med vänner, familj och jobba gör trots allt de flesta och det blir tråkigt i längden att bara läsa om sånt. Då tittar jag hellre på vad andra influensers äter på dyra restauranger på instagram.

Så! Jag har förstås också jobbat den här veckan, men jag har även testat att åka buss till Skogsfröjdens gård med min elscooter i släptåg. Direkt efter jobbet på onsdagen så åkte jag iväg mot Albano där jag bytte till bussen som går mot Hallstavik och därmed även Rimbo som var min slutdestination. Jag hade tänkt åka på scootern hela vägen från Rimbo till Skogsfröjden, men eftersom jag var tvungen att handla lite mat och kassen blev lite väl tung så fuskade jag och tog bussen en bit av vägen. Men någon km fick jag åka ändå och jag älskar mitt nya färdmedel. Tänk att vi har kommit så pass långt i utvecklingen att man smidigt kan ta sig fram på ett eldrivet fordon (som de flesta har råd att köpa) till vardags. Det hade jag aldrig trott att jag skulle göra när jag var liten.

Jag kan varmt rekommendera att köpa en egen, för det är på tok för stressigt med Voi, Lime och alla de andra som man hyr per minut. Med en egen så kan man åka långsamt, ta det lugnt och ta in omgivningen, köra defensivt och jag låter oftast elscootern sakta in lagom till att jag kommer till en korsning så jag behöver knappt använda bromsen. Om det vore så att man betalade för sträckan istället för tiden så tror jag att olyckorna skulle minska rejält. För då kan man ta sin tid och köra säkert precis som jag gör.

Men nog om det, väl ute på landet så kom Walle och hälsade på och hjälpte mig att grundmåla halva hallen. Både tak och väggar. Två lager hann vi med på två dagar innan färgen tog slut. Även trappen fick sig lite färg, men jag visar upp det i ett senare inlägg.

Jag fungerade på om jag skulle filma något av jobbet, men jag är ingen youtuber och känner inte som om jag skulle klara av att redigera en video där jag måste sitta och glo på mig själv i timme ut och timme in. Så kul är jag inte. Men jag kommer att filma en tour av landet när vi närmar oss slutfasen. Det blir nog inte förrän nästa sommar dock. Men den som väntar på något gott…

Nu ska jag ta och ordna med tvätten och skriva ytterligare ett inlägg som kommer upp senare ikväll.

Hoppas att ni får ett fortsatt fin lördag!

På övervåningen så hänger den här tavlan med bilder från när jag var liten, men även bilder på mina morföräldrar tagna här på gården. Fint med en minnestavla så att man kommer ihåg hur det var förr – innan jag fixade till allt 😉

Förra veckan så började jag rensa bort mossan från gången, men det tar verkligen på krafterna. Får återuppta rensningen nästa gång. Även uteplatsen till vänster har blivit halvt rensad av Walle så det går framåt även där.

Du kanske även gillar