The Churchill Arms rödvin
Firade min födelsedag på The Churchill Arms med älsklingen för någon vecka sen.

Jag har funderat en hel del på det här med bloggandet på sistone. Kanske över ett glas vin. Att jag inte skriver så som jag gjorde förr. Då kändes det mer fritt att skriva av sig tankar och funderingar, men nu är det inte samma sak. När allt ska vara överdrivet PK och man riskerar att kränka personer bara genom att tänka högt för sig själv, då blir man mer reserverad i sitt skrivande.

Nu har jag ärligt talat inga konstiga åsikter eller agendor att dra upp här, men tänkte bara att det var roligare att läsa bloggar förr då vad som helst kunde hända. Kanske går jag tillbaka lite till det, eller så kör jag bara mitt eget race som jag alltid har gjort. Det blir lite upp och ner helt enkelt! Men som jag sa till en person som frågade hur länge jag hade bloggat: “Jag har bloggat längre än Isabella Löwengrip (sedan 2002) och kommer inte att sluta förrän den dag jag dör. Jag ger mig aldrig!

Nu ska jag sätta i mig lite glass och glo på Law & Order: SVU!

The Churchill Arms Bookmaker Toast

The Churchill Arms Bookmaker Toast

Synd att döda djur och vitt bröd smakar så gott. Inte alls bra för varken kropp eller själ.

Du kanske även gillar


2 comments

Svara

Så fina bilder!!!!!!

Svara

Nuförtiden är det så många som bloggar och skriver skitdåligt både innehållsmässigt och språkmässigt. Det har blivit såååååå trist inom den världen! Du både skriver toppen och med fint innehåll, men alla dåliga bloggar dränker ju de bra som t ex din, synd!

Svara

E-postadressen publiceras inte. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.