En egobild tagen på centralstationen |  Blackened Chicken Alfredo på O’Learys
Goda Pops samt en gratis flaska Loka Vattenmelon | Knasbollar till efterrätt

I måndags så hade jag och Walle planerat att ta en 2 för 1-fika på Balders i Sollentuna Centrum men det blev lite sent och då vi planerat att gå på bio efteråt så skulle vi inte hinna med det (pga förseningarna med tågen) om jag inte åkte in till centralen direkt. Vi tog fikan på centralen istället, en latte med hallonpaj.

Efter det så begav vi oss till Sickla och använde gratisbiljetter till att se Åsa-Nisse-filmen. Helt skruvad film, barnslig men underhållande på sitt sätt. Skrattade åt det mesta, men främst åt hur larviga effekterna var 😀

På vägen hem från bion så förfrös jag nästan benen. Huttrade och kunde knappt prata så kallt var det. Men en väldigt trevlig Alla Hjärtans Dag blev det ändå.

Onsdagen så var det en Arsenal-Barcelona- match på Viasat (som vi inte har tillgång till och att se på datorn är undermåligt) så en tur till O’Learys var oundvikligt. Jag satt och garvade åt alla energiska fotbollssupportrar (några ungar satt och gapade över sitt favoritlag och jag trodde de skulle börja grina när det slutade 2-1 till Arsenal) och det var trevligt och god mat som vanligt. Köpte bara en huvudrätt och en dricka, efterätten hade jag hemma i form av två “Knasbollar” som Kixan köpt på Ica Maxi Lindhagen för 9 kr/st.

Efter det så var jag pank till på fredag… eller det är jag fortfarande för räkningar skall betalas och mat måste inhandlas. Tråkigt men sant.

Du kanske även gillar