Julen är här! Åtminstone på Rusta som hade dukat fram halva sortimentet med julprydnader när jag var där sist. Jag älskar julen, men börjar pynta som tidigast i november och då främst julbelysningen för att mota bort den mörka tiden på året.

Om du undra vad jag pysslar med just nu, så har jag satt igång ett nytt projekt hemma hos min pojkvän. Hans klädkammare är hemsk! Något pucko hade tapetserat på obearbetade väggar som sedan har rört på sig och därför har tapeten och väggen spruckit. Hyllorna som satts upp är böjda och fula samt täcker lampan i taket så att det är mörkt och svårt att komma åt sakerna där inne. Vi har använt den som förråd för alla våra kartonger, men nu ska jag budgetrenovera klädkammaren och om det blir bra så kommer jag göra halva delen till ett minikontor. Jag hoppas att det kommer att bli bra 🙂 Bilder på projektet kommer givetvis senare.

Jag gillar flamingos, enhörningar och alpackor, men särkskilt juliga är de inte. Om man inte bor i Afrika, Peru eller ett fantasiland där de finns på vintern.

Du kanske även gillar