Super Mario H&M
Jag måste bleka tänderna snart. Min app på telefonen gör mina tänder ljusare, önskar att jag såg så här fräsch ut på riktigt.

Min fredag spenderades på balkongen där jag låg i solen och läste klart en av de nominerade böckerna till Årets bok 2019, Mörkret av Ragnar Jónasson. En mycket annorlunda bok som jag tyckte om, men lite trist slut. Tröjan på bilden är en rosa Super Mario t-shirt från H&M. Herr-modell givetvis eftersom jag avskyr damtröjorna med sina non existent ärmar. De är även i allmänhet på tok för korta för alla som har långa överkroppar. Jag vill att mina tröjor ska skyla mitt kön! Oavsett om jag har byxor på mig eller ej. Hoppas det fula modet dör ut snart så att det kommer snygga och långa tröjor i samma kvalité som den jag har på mig, men som är ämnade för kvinnor med kurvor och höfter. Lite mer urringat hade inte skadat heller… Jag har länge funderat på att designa egna kläder, men det är så dyrt att producera tyvärr.

För att inte fortsätta vara en sån latmask på balkongen, så tog jag och promenerade till Stenhagen. Väl där så handlade jag katternas fredagsgodis, Applaws tonfisk på ArkenZoo, och vår egna middag på Ica MAXI. De har den kryddiga kalkonkorven från Ingelsta som jag äter, så det blev en sån till middag för mig och en Andersson & Tillman chorizo för älsklingen. Gott, men inte så nyttigt kanske.

Mycket fint väder idag. Lite för varmt i solen, men skönt att slippa gå runt i jacka och stövlar.

Du kanske även gillar