Jag är verkligen helt slut och har inte lämnat soffan idag. Till och med Yoshi har gått ut och lagt sig på balkongen och myser, men så långt har inte jag kommit. Planen var att träna inför mina 5 km-lopp i veckan och testa mitt nya spel Ring Fit Adventures, men jag orkar inte i den här värmen! När det är varmt så kapitulerar jag och vägrar gå ut trots att jag borde. Jag blir även sjukt sugen på salta chips, men det har jag inte hemma som tur är, annars hade jag legat på soffan och ätit chips hela söndagen.

Middagen blir nog laxsallad om jag inte orkar ta mig ut, för det har jag hemma. Nu tänker jag ta och läsa månadens bokcirkelbok Brännmärkt och dricka en islatte på balkongen med min lilla kattkompis.

I helgen har jag för övrigt gjort i ordning ett minicommunity för de som bor på samma gata som Skogsfröjden. Det är för att lättare kommunicera med varandra och tipsa om senaste nytt, förslag på förbättringar som man kan göra tillsammans. Grannsamverkan och liknande. Ni kan se sidan här, men bara de som äger hus i området kan bli medlemmar, se varandras profiler och de dolda forumtrådarna.

 

Du kanske även gillar