Oj vad sent jag är uppe nu igen. Mellan ett och fyra på natten är jag tyvärr mest produktiv, så jag kommer nog alltid att vara en nattuggla oavsett hur länge jag håller mig till vanliga morgonrutiner.

Tänkte bara passa på att skriva lite om min vecka nu när jag ändå sitter uppe och redigerar bilder från Formex samtidigt som jag kollar på The Morning Show. Jag tog förstås ut mig när jag promenerade runt från sex på morgonen till fem på kvällen utan att äta riktig mat och utan att ta någon längre vilopaus annat än på slutet då jag hängde i Ernst-montern. Så resten av arbetsveckan var minst sagt jobbig med migrän – som jag lyckades mota bort med medicinen under dagarna – men nu har den även fortsatt under min lediga dag, så varken promenad eller gym blev det på fredagen. Det är verkligen irriterande när man tappar sina rutiner och allt blir förskjutet!

Om jag mår lika bra som jag gör just nu på natten så kommer det bli en långpromenad imorgon och förhoppningsvis så ska jag se till att skriva ihop flera inlägg från Formex som blir tidsinställda under veckan som kommer. Jag borde verkligen investera i nya objektiv till kameran dock, för det är så otroligt kul att fotografera!

Du kanske även gillar