Formex Våren 2020 - Briscapo Denby

Nu är alla bilderna från Formex klara och uppladdade, så nu ska jag bara ta och skriva alla inläggen. Det är mycket namn och varumärken att hålla reda på!

Som ni kanske ser så älskar jag att gå runt i Briscapos monter och ta bilder, de representerar så många olika varumärken så det blir bra variation. Den här gången fokuserade jag mest på porslin, men de har även knivar, glas och inredning. Här kan ni hitta mina tidigare inlägg om Briscapo.

Från Denby så hade de fått in mer stilrena och ljusare grå/beige nyanser – vilket är mer i min smak. Tidigare har det funnits mycket brunt, mörkblått och mönster som varit väldigt uppseendeväckande (exempelvis heritage.) Den här stilen tilltalar mig och känns mer unisex än andra serviser. Försökte jag inte leva lite mer hållbart och använda det jag redan äger tills dess att det går sönder, så hade jag bytt ut allt mitt porslin med en gång!

Formex Våren 2020 - Briscapo Denby

Jag kommer garanterat att skaffa ett rustikt träbord i framtiden om så bara för att kunna duka så här fint och ta bilder. Ett grålaserat vore helt i min smak!

Formex Våren 2020 - Briscapo Wrendale

Hos Wrendale Designs som är mina favoriter efter Mumin, så fanns det en hel del nyheter. Nu finns det även glas med de älskvärda motiven på! Den där hamstern på glaset är helt klart mitt spirit animal (totemdjur). Nom nom nom.

Formex Våren 2020 - Briscapo Wrendale hare

En glupsk liten hare på tallriken gör att man blir mer sugen på att äta grönsaker – tips till alla föräldrar.

Formex Våren 2020 - Briscapo Wrendale Mum Dad mug

Mamma och Pappa-muggar om man vill ge sina föräldrar en något mer personlig present. Morsan och jag är rätt lika två rödrävar när vi färgat håret i samma röda nyans.

Formex Våren 2020 - Briscapo Wrendale Travel mug

Jag har redan massor med resemuggar till mitt kaffe, men de här är ju så fina! Älsklingen går nog i taket om jag tar hem fler, men på jobbet kan man alltid ha en extra…

Formex Våren 2020 - Briscapo Wrendale Fox

Ser jag den här muggen i butik så kommer jag att köpa den direkt! Den sötaste räven och den finaste bakgrundsfärgen med underbara blommor. Giraffen och de andra djuren i den här serien är också helt underbara, men den här räven vill jag ha!

Formex Våren 2020 - Briscapo Spode

Vi avslutar inlägget med ett mer klassiskt porslin. För de som älskar blåvitt porslin och har både gammal och nytt hemma så känns det här som en rolig nyhet från Spode, förvaringsburkar med lock! Jag längtar verkligen efter sommaren och landet när jag ser det här porslinet!

Du kanske även gillar