I mitt förra inlägg så skrev jag om design, inredning och att åstadkomma detta när man har en snäv budget. Här i min pojkväns hyresrätt så kan jag inte göra mycket förändringar (han gillar att ha det mörkt) men jag gör lite smått här och där. Tavlan över sängen har jag fotat själv.

Jag hoppas att ni som läste det förra inlägget tyckte om det. Det är sånt jag tycker bäst om att skriva och det som kommer mest naturligt till mig. Tänk om jag ändå hade haft några kontroversiella åsikter och gillade uppmärksamhet, då hade jag säkert råkat i luven med många stora namn inom media. Men ack, det är inte sån jag är. Jag sitter hellre, likt Ferdinand, under min korkek med mina katter – och pojkvän om jag är på det humöret – och doftar på mina metaforiska blommor. För blommor och växter är trots allt inte min grej. Jag har det motsatta till gröna fingrar.

Just välplanerade trädgårdar tycker jag däremot om! Därför blev jag så glad när jag upptäckte filmen This Beautiful Fantastic från 2016. I runda slängar så kan man jämföra den med Amelie från Montmartre och De hemliga trädgården. Den är en extraordinär film med en huvudperson som jag identifierar mig med direkt! Bella Brown jobbar på ett bibliotek, vilket jag alltid velat göra tills dess att jag förstod att man måste plugga onödigt mycket för att bli bibliotekarie, och hon lever ett väldigt inrutat liv. Ordning och reda, samma mat varje dag, tycker om att skriva… Jag rekommenderar den varmt om ni vill se en riktig feelgoodfilm.

Du kanske även gillar