Detta inlägg innehåller reklam för Glossybox.

Jag kommer ihåg när jag öppnade den första Glossyboxen, som bland annat innehöll chokladpraliner och en liten parfymflaska från chloé. Jag prenumererar inte längre på Glossybox som jag brukade, men så fort jag hör att de ska ha med en specifik produkt som jag vill testa, som annars kostar mer än själva boxen, så signar jag upp mig för två boxar. De har tyvärr en månads uppsägningstid, så man måste betala för minst två boxar även om man säger upp prenumerationen direkt. Det är bra att veta om man funderar på en prenumeration.

Glossybox – 10 years of beauty (augusti 2021)

  • The Body Shop Body Butter Almond milk
  • Grace & Stella Lash serum
  • Elemis Pro-Collagen Marine Cream
  • Lottie London Ombré Blush “Haze”
  • BABOR Doctor Babor Enzyme Peeling Balm

Det här var verkligen en prisvärd (och snygg!) box och jag hade turen att få en av de bästa varianterna med The Body Shops nya Body Butter burk med doften Almond Milk samt en peeling från ett av mina favoritmärken BABOR. Elemis är ett märke jag gärna hade använt oftare, men det är lite för dyrt. Resten av produkterna ser jag fram emot att testa!

Ögonskuggspaletten (Steve Laurant – Eyeshadow Palette) som skulle vara med i denna box, kommer i nästa så man fick ett serum istället.

Du kanske även gillar